Trondheim Golfsenter Logo
          
www.trondheim.golf


  Tlf:  73 50 60 40 
  E: info@trondheim-golfsenter.no


          


          
www.trondheim.golf


  Tlf:  73 50 60 40 
  E: info@trondheim-golfsenter.noHeadspin SuiteGolfsenteret ferdigstilte høsten 2014 Headspin Suite. Det er en simulator alle kan leie og spille på lik linje med de andre simulatorene. Swing Catalyst er også installert her.

Når du leier Headspin Suite er du helt alene og skjermet for innsyn. Det 210 tommer store lerretet fylles med krystallklare bilder fra en HD-projektor i 16/9 som gir til nå den beste dybdefølelsen vi har sett på simulator.Simulatoren har en banepakke på 68 baner bla. alle banene på Pebble Beach, Bethpage Black og Oslo Golfklubb, i tillegg til en rekke andre baner som ikke fins på de andre simulatorene.

Når Fullswing lager en ny bane registreres det intet mindre enn 120,000 unike GPS-punkter som trianguleres ved bruk av to forskjellige GPS'er. Dette gir den mest realistiske projektering av banene som er mulig i dag mht lengder, høydeforskjeller og 3D-modellering av greener.

Headspin Suite er perfekt for de som ønsker å spille uforstyrret, å oppleve den råeste simuleringen av golf hittil eller å ta et møte mens man spiller en runde.

Pris pr. time : 500 kr.

Medlemmer har 10% rabatt på spill i suiten.

Simulatoren kan bookes via vår netbooking eller via telefon 73 50 60 40.

Velkommen i suiten!
 http://www.fullswinggolf.com

 Tilbake